Nyheter från Svenska Karateförbundet

Fler regioner inför nu skärpta restriktioner för att minska den ökande smittspridningen av coronaviruset. Hur påverkar det idrotten?

Domarkommittén kommer att uppdatera sitt register över licensierade domare (WKF), samtliga som vill fortsätta vara aktiva domare inom SKF ska inkomma med aktuella uppgifter.

Den planerade domarkursen i Solna den 28-29 november ställs in i sin fysiska form. Som en följd av ökad smittspridning har DK istället valt att dela upp kursen i två steg varav det första är digitalt, kostnadsfritt och öppet för alla intresserade.

Möjlighet till bedömning genom flaggor förlängs t.o.m. 2021.

Sabina Lääveri tilldelas RF:s och Svenska Spels Elitidrottstipendium för 2020-2021.

Efter ett läger i Sundsvall 26-27 september så har ett utbrott av Covid-19 drabbat landslaget.

Senast 31 oktober ska samtliga föreningar i Svenska Karateförbundet ha uppdaterat sina register på IdrottOnline med antal medlemmar inklusive tillkomna nybörjare.

Förbundets Domarkommitté bjuder in till domarkurs. Från 16 år och uppåt.

Domarkommittén bjuder in alla domare till en digital DOMARKONFERENS söndagen den 4 oktober kl. 11.00.

TRÄNINGSTIDER

Måndagar

Nybörjare och röda
kl. 18.00-19.00.
Orange och uppåt, vuxna och barn
kl. 19.00-20.00
(avancerade till 20.30).
Dojon, Ronneby sporthall

Onsdagar

Nybörjare och röda
kl. 18.00-19.00.
Orange och uppåt, vuxna och barn
kl. 19.00-20.00
(avancerade till 20.30).
Dojon, Ronneby sporthall

Lördagar

Samtliga medlemmar kl. 15-16 i C-salen, Ronneby sporthall.

Mer info

Postadress: